Boekenveiling Wereldwisku..

Boekenveiling Wereldwiskunde Fonds

Boekenveiling Wereldwiskunde Fonds

De jaarlijkse meiveiling van het Wereldwiskunde Fonds loopt alweer een tijdje. Op de veilingsite staan ruim 600 boeken gereed, in grote verscheidenheid. Van veel oude Nederlandse schoolboekjes tot allerlei (buitenlandse) studieboeken. En van recreatieve boeken tot échte wetenschap. Met auteurs als Schuh, Dijksterhuis, Van der Waerden en deze keer hebben we zelfs het gedrukt exemplaar van hét bewijs van Andrew Wiles! Het aanbod aan h.b.s. en m.u.l.o. boekjes is deze keer erg volledig, dus als je nog op zoek bent naar een specifiek deeltje is dit jouw kans.

Je kunt gewoon een minimum bod uitbrengen. Dan ben je meteen de hoogste bieder. Maar het is ook mogelijk om ervoor te zorgen dat er automatisch voor je wordt verder geboden. Als je namelijk een maximum bod uitbrengt, dat wil zeggen als je jouw maximum prijs ingeeft, wordt jouw bod alleen als het nodig is automatisch met kleine stapjes verhoogd, tot aan jouw maximum. Als je toch wordt overboden, krijg je een e-mailbericht. Kijk voor uitleg hier.

We hopen dat de veiling weer een mooie opbrengst zal hebben. De gehele opbrengst wordt besteed aan projecten ten bate van het wiskundeonderwijs in ontwikkelingslanden.

Kijk dus rond op de veiling en bied mee! De veiling loopt tot 1 juni. Veel plezier met deze meiveiling.

Jos Remijn, veilingmeester WwF ( wereldwiskundeboeken@nvvw.nl )